Dycky Most! už je na dopravní značce i na lampě u Šibeníku
Upravená dopravní značka na vjezdu do Mostu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Nejúspěšnější seriál České televize poslední doby skončil. Město Most, ve kterém se stejnojmenná série natáčela, ale bude mít na osm dílů komedie památku ještě dlouho. A možná i navždy.

Hláška Dycky Most! se tu stihla za dva měsíce tak zabydlet, jak to asi očekával málokdo. A stejně jaká má Ostrava v materiálech, které ji propagují, tři vykřičníky, Liberec symbolizuje stylizovaný Ještěd a písmenko L, mohl by se Most pyšnit tímto pozdravem.

Ostatně, objevil se i na reklamní ploše pronajímané na lampách veřejného osvětlení vedle Šibeníku. A kterýsi vtipálek upravil i dopravní značku u autodromu, která označuje vjezd do města. Prostě Dycky Most!

Mimochodem: Seriálu návštěvnost stoupala celou dobu. Poslední díl vidělo 1,61 milionu lidí.

2602lampamost2

Tahle hláška už v Mostě zlidověla. Za pouhé dva měsíce. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru