Mostečan chytil mladíka, který před ním zapálil popelnici na plasty
Strážníci předali podezřelého muže policii. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie města Mostu se obrátil pozorný občan, který uvedl, že ve Vančurově ulici spatřil mladíka přehrabujícího se v kontejneru na plast. Když od popelnice mladý muž poodstoupil, vyšlehl z ní plamen.

Muž mladíka pronásledoval do blízké ulice Majakovského, kde ho zadržel a předal u budovy městské policie hlídce strážníků. Strážníci mladíka omezili podle zákona na osobní svobodě přiložením služebních pout a posléze ho převezli a předali na nejbližší oddělení Policie České republiky.

Mezitím poslal operační dozorčí městské policie hlídku strážníků do ulice Vančury prověřit hořící kontejner. Hlídka po příjezdu na místo spatřila rozhořívající se kontejner na tříděný odpad, který ihned vysypala, tím uchránila kontejner od poškození a na místo přivolala jednotku mosteckých hasičů, která hořící odpad dohasila.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru