Lidé běháním přispívají na mostecký hospic. Podporuje to i místní dopravní podnik
MUDr. Milan Koller předává dar ředitelce mosteckého Hospicu Blance Števicové. Foto: DPmML
Most

Most - S iniciativou „Běžím pro Hospic v Mostě“ přišel mostecký gynekolog a nyní také řidič autobusu Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova MUDr. Milan Koller. Myšlenka spočívá v tom, že si zájemci pořídí speciální dres a běhají závody. „Za každého, kterého necháte za sebou, věnujte 1 korunu pro mostecký Hospic. Vloni jsem běhal sám, letos doufám, že nás budou desítky a příští rok už možná stovky,“ řekl Milan Koller.

Aktivitu MUDr. Milana Kollera podporuje i Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova. „Pan doktor u nás ve volném čase řídí autobus městské hromadné dopravy. Jeho nápad s podporou mosteckého Hospicu je opravdu unikátní a líbí se mi,“ řekl Daniel Dunovský, ředitel dopravní společnosti.

Podobně se myšlenka zalíbila i náměstkyni mosteckého primátora Markétě Staré. „Aktivní senioři z Domova pro seniory v ulici J. Wolkera se opět zapojili do akce Jedeme v tom společně. Smyslem celého projektu je motivovat seniory k pohybu, pocítit sebedůvěru a prožít úspěch. Cením si nadšení seniorů, s nímž se pouštějí do každé akce. Letos urazí na svých posilovacích strojích vzdálenost 2 tisíce kilometrů až do Rabacu. Obě akce jsme propojili a za každý ujetý kilometr za naše seniory vložíme 1 Kč pro mostecký hospic,“ vysvětlila Markéta Stará.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru