OBRAZEM: V Žiželicích vytrvale bojují za bezpečnou dopravu v obci. Řidiče čeká snížení rychlosti
Místo častých dopravních nehod. Foto: Petr Marek
Most

Žiželice - Během posledního roku došlo na velice přehledném úseku v obci Žiželice, nedaleko obecního úřadu k několika dopravním nehodám, kdy vozidla dle slov paní místostarostky končí často po projetí levotočivé zatáčky ve směru na Žatec na chodníku, ne-li v zahradě u rodinného domu. O jedné z těchto nehod jsme vás informovali zde: OBRAZEM: Do zahrady za zatáčkou v Žiželicích vletělo další auto

Obec, kterou zastupuje paní místostarostka, usiluje o snížení rychlosti a zabezpečení chodníku vedoucího podél silnice č. 27 oddělením městskou vodící zábranou (betonovým svodidlem) v celé délce nebezpečného úseku.

Neustálá jednání s ŘSD, dle paní místostarostky vedou ke zdárnému konci. V brzké době bude v obci snížena rychlost ze současných padesáti kilometrů na třicet a komunikace osazena vodící zábranou a chodci tak budou uchráněni od nebezpečného střetu s vozidlem.

Foto

0603zizelice1

0603zizelice2

0603zizelice4

0603zizelice5

0603zizelice6

0603zizelice7

0603zizelice8

Místo častých dopravních nehod. 7x foto: Petr Marek

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru