Noční bezpečnostní opatření: Strážníci prošli mostecké herny, bary i restaurace
Strážníci se zaměřili na pohyb a kontrolu závadových osob. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Strážníci pořádkové jednotky Městské policie z Mostu provedli v průběhu páteční noci bezpečnostní opatření, které bylo zaměřeno na pohyb a kontrolu závadových osob v předem vybraných lokalitách města Mostu. Během opatření bylo také kontrolováno dodržování zákazu podávání alkoholických nápojů mladistvým.

Během tohoto opatření zkontrolovali strážci zákona několik restaurací, heren, barů či hospod. Strážníkům se podařilo během večera zadržet v součinnosti s hlídkou Policie ČR jednu celostátně hledanou osobu, na kterou byl vydán příkaz k zatčení.

V neposlední řadě nesmíme opomenout zmínit zásah strážníků u hromadné potyčky několika osob v restauraci U Kance. Jak nám sdělil velitel nočního opatření strážník Petr Musil, Městská policie Most plánuje i do budoucna tato opatření často opakovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru