Máme ho! Most vyhrál dětské hřiště od Lidlu
Rákosníčkovo hřiště. Foto: Lidl
Most

Most - 142 prodejen celý únor bojovalo o posledních deset Rákosníčkových hřišť. O vítězích rozhodlo rekordních 671 271 hlasů. Mezi městy v kategorii od 25 tisíc do 100 tisíc obyvatel uspěl vedle Havířova také Most.

Během jara a léta získá podle Lidlu město nové hřiště s pohádkovou postavou Rákosníčka v hodnotě 1,5 milionu korun. Hřiště postaví společnost Lidl a věnuje je městu či městské části do správy.

Hlasovat mohli lidé od 1. do 28. února na webových stránkách a na Facebooku společnosti. Hlas mohli poslat všem městům či městským částem, kde se nachází prodejny Lidl, a Rákosníčkovo hřiště tam ještě nestojí. Lidé mohli každý den na webu sledovat aktualizované výsledky hlasování.

Letos rozhodlo o vítězích 671 271 hlasů, což je dvakrát více než v minulém roce. „Velmi nás těší, že se projekt již 8. rokem těší velké pozornosti a zájmu veřejnosti. Výsledky to jen dokládají,“ komentuje Zuzana Holá, tisková mluvčí Lidlu. „Vždy máme radost, když se dozvíme, co vše ve městech lidé pro vítězství dělají, například tisknou propagační materiály, natáčejí videa, nacvičují divadelní představení apod.,“ dodává.

Společnost Lidl nyní zahájí jednání se zástupci vítězných měst, která budou mít za úkol vytipovat vhodnou lokalitu pro výstavbu dětského hřiště. Již první reakce jsou plné nadšení a očekávání. Po vyřízení administrativních a stavebních náležitostí bude následovat samotná stavba hřiště. Stavbu a předání městu završí slavnostní otevření pro děti spojené s celodenním zábavným programem pro celou rodinu.

Za uplynulých sedm let postavila společnost Lidl již 89 hřišť. Společně s posledním hřištěm z loňského roku, jehož realizace byla z administrativních důvodů posunuta, tak jejich počet letos rozšíří na celkových 100, čímž úspěšný projekt završí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru