Byli při smyslech? Silničáři posílají řidiče na opačnou stranu. Tudy do Varů nikdy nedojedou
Špatně značená objížďka. Špika ukazuje na opačnou stranu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Není prvního dubna. Ale někdo by si to mohl při pohledu na vyznačenou objížďku u Záluží na Mostecku myslet.

Buď někomu zbyla značka, někdo ji vyrobil obráceně, nebo pracovníci firmy na dopravní značení udělali jen omyl, jedno je jisté. Směr, kterým posílají řidiče, je naprosto špatný. Tudy žádná objížďka nevede a utrhli si pořádnou ostudu.

Značení je zde kvůli rekonstrukci silničního mostu pod Hněvínem v Mostě. Silnice I/13 která spojuje Ústecký a Karlovarský kraj, je tam uzavřená a musí se jezdit okolo chemičky v Záluží. Tam odbočíte na Komořany a Chomutov. A taky na Karlovy Vary.

Jenže oranžová značka může neznalého řidiče poslat do Horního Jiřetína. A odtud se dostane jen do hor nebo do Litvínova. Tedy naprosto jinam, než je cíl cesty…

I tady proto platí, stejně jako u bezhlavého používání navigací: Používejte selský rozum. Tahle značka je špatně. Na chybu jsme upozornili policii.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru