PRÁVĚ TEĎ: Na kraji Mostu se srazila dodávka s osobákem, mohou vznikat kolony
Nehoda v mostecké části Čepirohy. Foto: čtenář
Most

Čepirohy - V mostecké části Čepirohy došlo ve středu ráno ke střetu dvou vozidel. Nehoda blokuje částečně provoz, může docházet ke kolonám.

Havárie se stala naproti hlavní bráně těžební společnosti. Srazila se dodávka a osobní automobil, probíhá vyšetřování dopravní nehody. Srážka může bránit provozu v části vozovky, místo je ale s opatrností průjezdné.

Na silnicích našeho regionu jde nyní o další havárii, při které zasahují záchranáři. Informujeme zde: Řidička vylétla s vozem z rychlostní silnice, zasahují záchranáři

Informujte nás o aktuální dopravní situaci na našich silnicích. Dejte také ostatním čtenářům vědět, kde se mají vyhnout haváriím a kolonám, kde je zapotřebí větší opatrnosti. Kontaktovat nás můžete na WhatsAppu na čísle 604 315 995, mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či ve zprávě na našem facebookovém profilu. Děkujeme.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru