Žena si poranila hlavu při pádu na schodech, strážníci jí poskytli první pomoc
Strážník poskytuje ženě první pomoc. Foto: MP Most
Most

Most - V mostecké ulici Kpt. Jaroše hlídka městské policie poskytla ženě první pomoc, která upadla na schodech. Strážníci pomáhali i v jiném případě muži na invalidní vozík.

Žena v ulici Kpt. Jaroše měla krvácející zranění na hlavě a tak byla na místo přivolaná Zdravotnická záchranná služba, která jí převezla do nemocnice k dalšímu vyšetření.

Ve druhém případě žena požádala o pomoc strážníky městské policie při zvednutí svého manžela, který jí upadl doma na podlahu a ona ho nemohla zvednout. Strážníci muže zvedli a posadila ho na invalidní vozík. Muž nebyl zraněn, a tak nebylo zapotřebí lékařské ošetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru