FlixBus zavádí „mostecký expres“ a navyšuje počet spojů mezi Mostem a Prahou o třetinu
FlixBus na zastávce u mosteckého Centralu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most, Praha - FlixBus od dubna plánuje navýšit počet spojení na trase mezi Prahou a Mostem o více než třetinu. Na nových spojích nabídne změnu pořadí zastávek, povedou z Prahy přes Louny přímo do Mostu a až poté do Jirkova a Chomutova. Dopravce současně přidá novou zastávku Rudolická. Doposud FlixBus nabízel všechny spoje z Mostu do Prahy přes Chomutov. Mostečané tak mohou ušetřit na dojíždění zeleným autobusem 40 minut času.

Poskytovatel autobusové přepravy FlixBus zavítal se svými zelenými autobusy na Mostecko v září loňského roku a doposud nabízel téměř 80 spojů týdně. Zelené autobusy cestou do Mostu zastavují v Lounech, Jirkově a Chomutově. Od 11. dubna přidává dopravce do své sítě tzv. mostecký expres, kdy autobusy zamíří z Prahy přímo do Mostu a pak dále do Jirkova a Chomutova. Mostečané tak mohou ušetřit až 40 minut cesty.

„Celkem máme v plánu zvýšit nabídku našich spojení na této trase o více než třetinu. Týdně přidáme 28 dalších spojů a zastavovat budeme i na nové zastávce Rudolická,“ uvádí mluvčí FlixBusu Martina Čmielová. V Praze staví autobusy na mostecké lince kromě Florence i na Hradčanské.

Do jízdního řádu tak přibudou spoje s odjezdem z Mostu každý všední den v 7:40, od pondělí do čtvrtka v 15:40, v pátek v 16:00, v sobotu v 10:10 a 17:10 a v neděli v 11:10 a 18:05 ve směru na Louny a do Prahy. Opačně na odjezdu z Florence do Mostu přibudou spoje každý všední den v 11:20, od pondělí do čtvrtka v 18:20, v pátek v 18:50, v sobotu v 12:50 a 19:50, v neděli v 13:50 a 20:30.

Jízdenky na nová spojení mohou zákazníci zakoupit na webových stránkách www.flixbus.cz nebo v mobilní aplikaci FlixBusu od 99 Kč.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru