Zlodějíčci se vydali loupit do Mostu. Uzamčený kontejner s dovezeným nářadím nakonec nezdolali
ilustrační foto
Most

Mostecko/Lounsko - Dva muži ve věku 26 a 23 let, jeden ze Žatce, druhý z obce na Lounsku přijeli do Mostu krást. Pod rouškou tmy se v lokalitě výstavby rodinných domků pokusili vniknout do předem vyhlédnutého skladového kontejneru, který byl řádně uzamčen. To ale pro dvojici nebyla žádná překážka.

Byla totiž vybavená nářadíčkem, kterým se pokusila zajištěný kontejner otevřít, což se jí naštěstí nepodařilo a tak z místa odešla s nepořízenou. "Počin dvojice odhalili kriminalisté. Vyšetřovatel oba muže obvinil z přečinu krádeže vloupáním ve stadiu pokusu ve spolupachatelství. Na kontejneru zanechali škodu ve výši 1 200 korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru