PRÁVĚ TEĎ: Těžká havárie na sedmičce! U Cítolib se srazily kamiony, policisté odklánějí dopravu
Foto: Čtenář
Most

Cítoliby - K vážné havárii došlo dnes (čtvrtek 4. dubna) před desátou hodinou na silnici č. 7 u obce Cítoliby na Lounsku. Srazily se tam dva kamiony. Silnice bude několik hodin uzavřena.

Podle Dopravního servisu Policie ČR se nehoda neobešla bez zranění. "Jeden muž utrpěl lehká zranění, sanitou byl převezen do nemocnice na chirurgické oddělení," uvedl mluvčí záchranářů Ústeckého kraje Prokop Voleník.

Na místě zasahují policisté, kteří silnici v místě nehody uzavřeli a odklánějí dopravu. "Silnice bude podle odhadu uzavřena až na pět hodin, na místě budou probíhat odklízecí práce," potvrdila lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru