Tak dlouho Mostečan partnerku kontaktoval, až skončil ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté minulý týden opět sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí 42letému muži z Mostu a okresní soud ho hned poslal do vazby.

Už v březnu si převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání stejného přečinu. Muž byl v únoru z bytu v Mostě vykázán kvůli domácímu násilí, které mělo podobu verbálního i fyzického napadení.

Policisté tehdy rozhodli o využití institutu vykázání a soud dobu vykázání prodloužil s povinností opustit obydlí, zdržet se styku s poškozenou a navazovat s ní kontakty. "Muž však toto opatření nerespektoval a měl v březnu i v dubnu ženu opakovaně kontaktovat. Zvonil na ni, pokřikoval na ni na ulici, chodil za ní ve městě a to i přesto, že byl o prodloužení doby vykázání prokazatelně informován," uvedla mluvčí policie v Mostě Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru