Buďte opatrní! Celkem 39 řidičů se na Mostecku střetlo s lesní zvěří
Ilustrační foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Na Mostecku došlo za první čtvrtletí letošního roku ke 295 dopravním nehodám. Je to o 15 méně než za loňský rok. Jedna osoba při nehodě přišla v únoru na silnici I/27 za obcí Havraň o život, nikdo nebyl těžce zraněn a 51 lidí vyvázlo s lehkým poraněním.

Hmotné škody přesáhly částku 11. 307 tisíc korun. U devíti osob byl zjištěn alkohol. V obci se stalo 205 kolizí, na silnicích I. třídy řidiči havarovali v 65 případech.

Nejčastěji motoristé bourali ve čtvrtek a pátek. Nejvíce nehod policisté řešili v lednu – 105. Kritickou dobu pro řidiče byl čas mezi 6. a 8. hodinou, kdy policie registrovala 50 dopravních střetů.

U šesti viníků bylo zjištěno, že mají v dechu více jak 1,5 promile alkoholu. Muži se na nehodách podíleli v 137 případech, ženy havarovaly 42krát.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru