Krádeže v obchodech: Lidé odcizili věci v Kauflandu, Tescu i Bille
Ukradené čokolády. Foto: MP Most
Most

Most - Pracovník bezpečnostní služby z Kauflandu v ulici Kabátnická oznámil na linku 156, že provedli záchyt pachatele krádeže zboží. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která zjistila, že muž zde odcizil potraviny. Strážníci na místě s mužem tento přestupek proti majetku projednali v příkazním řízení.

Městští policisté řešili i další krádež. Do Tesca v ulici Rudolická byla vyslána hlídka městské policie na základě telefonického oznámení, kde žena odcizila mikinu červené barvy. Strážníci na místě zjistili, že žena se dopouští opakované krádeže zboží, a tak byla předána na služebně Policie ČR k dalšímu řešení.

Na další krádež zboží byla vyslána hlídka městské policie do Billy v ulici Chomutovská, kde muž odcizil 18 kusů čokolád značky Milka. Strážníci v tomto případě sepsali oznámení o přestupku k správnímu orgánu Magistrátu města Mostu. Zboží bylo nepoškozené zpět vráceno do prodejny.

Při kontrolní činnosti v ulici Radniční byla hlídka asistentů prevence kriminality městské policie požádána o součinnost s bezpečnostní agenturou OC Central Most při zadržení pachatele krádeže zboží. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si událost převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru