Policisté kontrolovali řidiče: Zjistili dítě bez sedačky, nepoutání i vysokou rychlost
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Hlídky dopravní policie kontrolovaly, jak řidiči v okrese dodržují pravidla silničního provozu. Během dne na všech silnicích I. třídy a v obci Most policie zastavila a podrobila kontrolám řidiče 28 motorových vozidel.

Při okresní akci muži v uniformách zjistili 10 přestupků v dopravě a za 7 z nich uložili řidičům pokuty ve výši 2 400 korun. Tři přestupky budou řešeny ve správním řízení.

Jedna osoba nebyla připoutaná a policisté jí uložili pokutu ve výši 1 000 korun, jeden řidič překročil povolenou rychlost a též vyinkasoval pokutu, dítě nebylo v zádržném systému a jeden motorista řídil, ač u sebe neměl řidičský průkaz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru