Kdosi v noci vykradl rekonstruovaný Queens Salon v Mostě. Hledá se pachatel, otevření se pozdrží
Queens Salon najdete po rekonstrukci v ulici J. Skupy v Mostě.
Most

Most – Neznámý pachatel či pachatelé v noci na sobotu vykradli rekonstruovaný Queens Salon v mostecké ulici Josefa Skupy. Majitel žádá veřejnost o pomoc v pátrání po zlodějích.

V salonu od ledna do teď probíhá náročná celková rekonstrukce prostorů. Klientům tam chtějí nabídnout pohodlí, kvalitní služby a místo, kde si člověk i opravdu odpočine. „Rekonstrukce mě doteď stála kolem 300 tisíc korun,“ říká podnikatel Patrik Stehlík. Měli v plánu salon otevřít už koncem tohoto měsíce, během příštího týdne chtěli položit podlahy a dokončit poslední práce v salonu.

„Dnes, nejspíš v čase po půlnoci, někdo vypáčil dveře, vstoupil do salonu, a ukradl nářadí jako jsou vrtačky, brusky a pod. v hodnotě kolem 20 až 25 tisíc, a poškodil dveře, kterých oprava bude stát kolem 20 tisíc korun,“ uvádí Patrik Stehlík.

Přivolaní policisté na místě ráno zajišťovali stopy. „Chtěl bych poprosit o pomoc lidi, kteří mohli pachatele vidět, a zamezit dalším podobným vloupání do prostor,“ vzkazuje podnikatel.

Zároveň by chtěl oznámit veřejnosti, že tímto incidentem se posouvá otevření salonu minimálně o měsíc. Další informace můžete sledovat na Instagramu @queenssaloncz.

Pokud máte informace, které by mohly pomoci v pátrání po pachateli, kontaktujte policii, či Patrika Stehlíka na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru