Záchranka potřebovala pomoc mosteckých strážníků. Asistovali i hasičům
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí strážníci v minulých dnech několikrát pomáhali složkám integrovaného záchranného sboru. Dvakrát to bylo záchrance, jednou přispěchali asistovat hasičům.

Hlídka městské policie provedla asistenci Zdravotnické záchranné službě v ulici Rudolická při ošetření a převozu agresivního pacienta do nemocnice.

Další asistenci Zdravotnické záchranné službě provedla hlídka městské policie při transportu pacienta do sanitního vozu v ulici Kpt. Jaroše.

Pracovník operačního střediska Hasičského záchranného sboru požádal o asistenci hlídky městské policie při otevření bytu v ulici Zděnka Fibicha, kde se nemůže oznamovatelka dozvonit na svou příbuznou. Žena na místě strážníkům a zasahujícím hasičům sdělila, že má obavy o život své babičky, která na zvonění a klepání nereaguje. Na místo se v té době dostavila také hlídka Policie ČR. Po otevření bytu hydraulickou technikou se starší žena nacházela doma v pořádku a zasahujícím složkám uvedla, že usnula v křesle u televize.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru