Mostečan okradl na stavbě řemeslníka a v obchodě sebral boty
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ač byl v minulosti za krádež potrestán, opět jednal na hraně zákona, a to ve dvou případech.

Muž ve věku 29 let z Mostu měl v Mostě v ulici J. Seiferta vniknout do rozestavěného domu a tam v patře našel tašku, ze které měl odcizit peněženku s doklady jednoho zaměstnance, který na rekonstrukci obytného domu pracoval. Muž v peněžence našel platební kartu a s tou se třikrát pokusil neúspěšně o výběr peněz u bankomatu. Jeho totožnost záhy vypátrali policisté obvodního oddělení v Mostě.

Muž měl krást i v jednom mosteckém obchodě, kde si v kabince ukryl pod bundu pánské boty v hodnotě 1 599 korun a s těmi prošel bez placení přes pokladny. Při odchodu ho zadrželi pracovníci ostrahy a předali policii. "Ti muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru