Pečovatelka (31) se vkradla k seniorovi a ukradla mu peněženku. Pak ji hodila do potoka
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Nepoctivě se zachovala jedna pečovatelka, která měla tento týden okrást seniora. Žena měla vstoupit bez pozvání do bytu důchodce, kde využila situace, že muž byl v jiné místnosti a v kuchyni měla z jeho bundy odcizit peněženku s finanční hotovostí.

Poté z bytu rychle odešla, aniž by důchodci sdělila, proč přišla. Muži to bylo podezřelé, všiml si zmuchlané bundy a prohlédl kapsu. Následně na místo přijela policie.

"Policisté šetřením na místě zjistili, že žena měla cosi odhodit u potoka. Tam policisté hledali a po několika metrech pátrání v korytě potoka objevili peněženku, která se zachytila o kámen, a ve které byla většina bankovek. Posléze u ženy našli část odcizených peněz ve výši 2 200 korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Senior tak naštěstí získal hotovost ve výši 27 tisíc korun zpátky a 31leté ženě policisté z obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru