ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu poškození cizí věci 28letého muže z Mostu. Ten měl v Mostě založit u jednoho komerčního objektu v zadní části na nákladové rampě požár, kde byly uskladněné papírové kartony a dřevěné palety.

V objektu se nachází prodejna a také bytová jednotka. Vlivem zahoření došlo k poškození a zničení klimatizačních jednotek, poškození vrat a oken skladového prostoru, fasády objektu a dalších věcí. Plameny se snažili sami uhasit uživatelé objektu, nakonec na místo dorazili hasiči, kteří oheň zlikvidovali.

"Jedna osoba se nadýchala zplodin a byla převezena do nemocnice. Poškozený majitel vyčíslil předběžně škodu na částku 200 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. Proč muž požár založil, nesdělil. Údajně měl splín a také měl vypít nějaký alkohol. Totožnost paliče odhalili kriminalisté díky osobní a místní znalosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru