Na bleším trhu v Mostě se prodávalo kradené zboží. Kriminalisté tam našli část lupu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie obvinila dva muže, recidivisty, z přečinu krádeže. Část věcí se podařilo zajistit na tradiční sobotní burze.

Mostečan ve věku 28 let měl sám vniknout na mosteckém sídlišti do sklepních prostor panelového domu. Tam se vloupal do sušárny a odcizil různé věci v hodnotě 6 500 korun. Část lupu prodal neznámým osobám a část věcí byla kriminalisty zajištěna při sobotním prodeji na bleším trhu v Mostě.

Spolu pak měli vniknout u jednoho supermarketu do venkovního oploceného prostoru, kde starší 31letý z Mostu venku hlídal a 28letý muž měl uvnitř odcizit dva jehličnaté stromky.

"Oba Mostečané byli již v minulosti za krádeže odsouzeni. Policie ve věci již podala návrh na podání obžaloby," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru