Muž odjížděl od stojanů bez placení. A za volantem vůbec neměl sedět
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 35letého muže ze Žatce. Muž měl ve dvou případech tankovat pohonné hmoty a neplatil za ně.

V prvém případě v Mostě natankoval benzin za 315 korun a poté odjel, aniž by provedl úhradu. Stejně si počínal o pár týdnů později, kdy přijel k čerpací stanici v Mostě v jiném vozidle a do nádrže si načerpal 56 litrů nafty za dva tisíce korun. I od této pumpy ujel bez zaplacení.

"Policisté provedeným šetřením zjistili, kdo vozidla řídil a navíc vyšlo najevo, že muž má vydaný zákaz řízení všech motorových vozidel a také nemá čistý trestní rejstřík, neboť byl již za krádež odsouzen. Nyní se obviněný nachází ve vězení, kde si odpykává trest za jiný delikt," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru