Sobota má nabídnout letní teploty! Aquadrom už má otevřené venkovní bazény
Jeden z venkovních bazénů na aquadromu. Foto: město Most
Most

Most - Sobota má nabídnout letní teploty. Můžete vyrazit k vodě na mostecký aquadrom. „Stejně jako každý rok, tak i letos stihli pracovníci Aquadromu vše potřebné včas a všechny venkovní bazény jsou již otevřené," informuje vedoucí mosteckého Aquadromu Miroslav Soboda.

Provozní doba v letních měsících, tedy červnu, červenci a srpnu, je od 9 do 20 hodin. Ode dneška se mění provozní doba sauny. Od soboty 1. června 2019 bude sauna na Aquadromu v tzv. letním provozu. To znamená, že provoz sauny bude probíhat pouze každý čtvrtek a neděli v době od 15 do 21 hodin. Saunování bude společné pro muže i ženy. Zpět na provoz, kdy bude otevřeno každý den jako doposud, sauna najede až od pondělí 2. září 2019.

Návštěvníci s nabitými abonentními hodinkami mohou vcházet do areálu koupaliště i z ulice Zdeňka Štěpánka.

Dáváte přednost jinému areálu? Například v sobotu 1. června se zase po roce otevírá koupaliště na Kyselce v Bílině. Předpověď počasí je velmi příznivá, tak si nenechte první letošní ochlazení ujít. Protože je sobota hlavně dnem dětí, budou mít všichni caparti až do 15 let vstup zdarma.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru