Dopravní podnik vozí pacienty už 16 let. Teď koupil dvě nové sanitky jako náhradu za nejstarší auta
Nové sanitky. Foto: DPmML
Most

Most - Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova se snaží snižovat pravidelně věkový průměr u vozového parku sanitek. Z toho důvodu pořizuje každoročně nová vozidla. „Stejně jako vloni jsme zakoupili dva nové sanitní vozy VW Transporter T6, abychom měli dostatek vozidel na poskytování kvalitní služby klientům zdravotních pojišťoven,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský.

Jak dodal, vozidla už byla dodány s požadovanou zdravotnickou výbavou. „Jen je musíme registrovat a v průběhu června je nasadíme do provozu,“ doplnil Dunovský.

Dopravní podnik disponuje šestnácti kusy sanitních vozů a dva má v záloze. „Dva nové vozy nahradily dvě nejstarší sanitky z roku 2003. Snažíme se tak neustále zvyšovat kvalitu a spolehlivost našich služeb,“ řekl Dunovský.

Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova provozuje sanitní dopravu nemocných, raněných a rodiček již od roku 2003, kdy ji převzal od předchozího provozovatele.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru