Muž získal jednoduchou lstí mobil na ulici. Stejný trik mu vyšel i u známého
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže 24letého muže z obce na Mostecku. Ten měl připravit dva muže o mobilní telefony.

V jednom případě svého příbuzného v Mostě na ulici požádal o zapůjčení mobilu kvůli napsání SMS. Získal ho a z místa s ním utekl. Poškozený za ním běžel, ale nedohonil ho.

Na druhý den v Mostě obviněný potkal známého, od kterého si vypůjčil telefon, aby si zavolal. Jakmile ho měl v ruce, dal se na útěk. Okradený ho pronásledoval, lapka byl rychlejší.

Do třetice má obviněný na svědomí i krádež v obchodě, kde měl odcizit v jednom mosteckém supermarketu dvě pánské voňavky.

"Policie zajistila jeden mobil, který muž zpeněžil prodejem. Celkem obviněný způsobil škodu ve výši 18 500 korun. Kradl i přesto, že byl již za krádež odsouzen," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru