Mostečtí radní byli na prohlídce průmyslové zóny Joseph. Zajímají se o ni další dvě firmy
Zóna Joseph. Foto: archiv
Most

Most - Mostečtí radní zavítali v minulých dnech do strategické průmyslové zóny Joseph u Havraně. Seznámili se s jejím aktuálním stavem a investicemi, které tam provádí město Most.

V Josephu byl politikům vedením města a pracovníkem oddělení rozvoje a územního plánu magistrátu představen aktuální stav obsazenosti zóny s popisem činnosti jednotlivých investorů vč. investičních záměrů, které jsou nyní ve fázi přípravy.

V zóně je nyní deset subjektů a se dvěma dalšími jednáme," uvedl náměstek primátora Marek Hrvol. Zástupci města se pojedou podívat také na jeden z výrobních závodů zájemce o plochu v Josephu. Chtěl by u Mostu podnikat na poměrně velké ploše.

Radní si prohlédli  prohlídka v posledním roce dokončených částí komunikací a inženýrských sítí a dále i území určeného pro připravované rozšíření retenční nádrže dešťových vod. Následovala diskuse na téma připravenosti a dostupnosti kapacit inženýrských sítí pro budoucí investory.

O zóně Joseph jsme informovali na začátku roku v článku V zóně Joseph už jsou továrny za deset miliard.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru