V objektu vytrhli stropní podhledy, šli s nimi do sběrny
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů krádeže a poškození cizí věci dva muže ve věku 23 a 20 let, oba z Mostu. Ti se měli vloupat na mosteckém sídlišti Pod Šibeníkem do komerčního objektu, kam vnikli za použití násilí.

Uvnitř budovy měli odcizit vodovodní baterie a vytrhat stropní hliníkové podhledy o váze přes 36 kilogramů, které následně odevzdali do jedné mostecké sběrny druhotných surovin. Poškozená firma vyčíslila škodu na částku 52 tisíc korun.

Oba Mostečané již byli pro majetkové delikty v minulosti odsouzeni a za toto jednání jim hrozí až tříletý test odnětí svobody s ohledem právě na kriminální minulost.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru