Policisté se zaměřili na řidiče. Sedmnáct hříšníků nebylo připoutaných, jeden řídil bez řidičáku
Foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Policisté dopravního inspektorátu dohlíželi a kontrolovali silniční provoz v souvislosti se začátkem letních prázdnin. Pořádkoví policisté se na dohled zaměřili v blízkosti základních škol a dopravní policisté v rámci republikové dopravní akce sledovali řidiče během víkendu na komunikacích v obcích a na silnicích I. třídy v rámci okresu.

"Během dvou dnů hlídky zastavily a zkontrolovaly celkem 83 motorových vozidel. Při kontrolách muži v uniformách odhalili 42 přestupků v dopravě a řidičům za ně uložili pokuty. Sedmnáct osob nebylo připoutáno, ve třech případech nebyl užitý zádržný systém, tři auta měla nevyhovující technický stav a jeden řidič řídil bez řidičského oprávnění," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

0107kontroly1

Foto: Policie ČR

0107kontroly3

Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru