Výtržník u restaurace zbil servírku i hosta, který se ženy zastal
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Litvínovští policisté vyšetřovali výtržnost v jedné litvínovské restauraci, která se měla stát ve druhé polovině června. Muž ve věku 38 let z Litvínova si nyní od policistů odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

"U plotu předzahrádky stál muž, který pořvával a rušil hosty. Poté co byl upozorněn na nevhodné chování, vytrhl jednu plaňku z oplocení a druhou zlomil. Přítomné servírce začal sprostě nadávat a poté k ní přistoupil a úderem pěstí ji měl napadnout," uvádí mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková. Žena po útoku upadla na zem.

Napadené se zastal jeden z hostů, který chtěl předejít dalšímu útoku na servírku a i on utržil rány pěstí do obličeje. Řádění muže nakonec udělala přítrž přivolaná policie.

Výtržníkovi hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Hmotná škoda nebyla dosud vyčíslena.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru