Protřelý zloděj dal Mostečance kradenou kartu, ta si s ní několikrát udělala radost
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku byla mosteckou policií obviněna 30letá žena z Mostu.

Ta měla obdržet od přítele, 45letého muže z Litvínova, který byl obviněn z šesti případů krádeží (píšeme o něm v článku: Zlodějská jízda 45letého Litvínovana skončila! Na Mostecku nakradl věci za půl milionu), cizí platební kartu, kterou měl odcizit z jedné litvínovské restaurace.

"Obviněná věděla, že platební karta není 45letého muže, ale že patří zcela jinému majiteli. Přesto ji měla v držení a následně ji měla použít ke čtyřem platebním transakcím, když s ní nakupovala a z účtu poškozeného odčerpala částku 1 270 korun," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru