Tragicky zesnulému policistovi se narodila holčička. Jeho družce byl předán šek solidarity
Družce zemřelého policisty byl předán šek solidarity. Foto: Policie ČR
Most

Karlovarsko - Na konci dubna došlo na silnici 1/6 u Bochova na Karlovarsku k tragické dopravní nehodě, při které vyhasly dva lidské životy. Jeden z nich patřil policistovi, který tak navždy opustil svoji těhotnou družku.

Unie bezpečnostních složek spolu s policisty Karlovarského kraje zřídili peněžní pomoc formou účtu, kam mohli poslat finanční příspěvky nejen policisté a příslušníci dalších bezpečnostních složek, ale také široká veřejnost. Díky solidaritě všech, kteří na účet přispěli, se na kontě sešla částka ve výši 210 000 Kč.

V úterý 30. července předal plk. Mgr. Michal Šavrňa – vedoucí Územního odboru Karlovy Vary společně s nprap. Bc. Jiřím Jiskrou – zástupcem Unie bezpečnostních složek, šek na vybranou částku družce našeho kolegy a jeho již narozené dceři.

"Touto cestou chceme poděkovat všem, kteří přispěli jakoukoli finanční částkou. Velice si toho vážíme," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová. O tragické nehodě, při níž vyhasl život mladého policisty, jsme psali zde: Policista zahynul při autonehodě. Zůstala po něm těhotná přítelkyně. Jeho kolegové prosí o pomoc

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru