V Mostě se dnes otevře nový kruhový objezd nad aquadromem
Nová okružní křižovatka. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Dříve trojúhelníková křižovatka ulic Lipová a Topolová se změnila v kruhový objezd. Pro řidiče by se měl otevřít během dnešního dne.

Uvedlo to město Most na svém facebookovém profilu. V dopoledních hodinách na nově tvarované křižovatce ještě probíhaly dokončovací práce, pro osobní dopravu byla stále ještě uzavřena.

Změna křížení v kruhový objezd by měla usnadnit řidičům cestování touto lokalitou. I když byla dřívější křižovatka přehledně značená, někteří šoféři byli v otázce přednosti v jízdě nejistí. „Věříme, že nová okružní křižovatka pomůže plynulosti dopravy a zklidní tuto lokalitu,“ uvedl pro webovou televizi Most Expres primátor Jan Paparega.

Po ukončení objížděk kvůli stavebním pracím se začne budovat o kousek dál. Ve Višňové ulici se mají předělávat autobusové zastávky a opravovat povrch silnice.

Video

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru