V červenci na Mostecku nejvíc bourali nezkušení řidiči, jeden člověk při nehodách zemřel
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Dopravní policie v červenci vyjížděla k 92 dopravním nehodám. Je to o 8 méně, než v loňském roce. Zatímco loňský červenec se obešel bez následků na životech, letos v prvním prázdninovém měsíci zemřel chodec.

Deset osob vyvázlo s lehkým zraněním. Tři osoby byly pod vlivem alkoholu. Na silnicích I. třídy se stalo 14 dopravních nehod, na místních komunikacích řidiči havarovali v 62 případech. Příčiny nehod jsou stále stejné – nesprávný způsob jízdy, nedání přednosti a nepřiměřená rychlost.

U 9 nehod došlo ke střetu se zvěří, třikrát se řidiči střetli s chodcem. V obci policie evidovala 77 kolizí v dopravě.

"Nejvíce bourali řidiči s praxí do pěti let," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Muži se na nehodách podíleli 51x, ženy byly jen u 17 bouraček. Policisté registrovali nejvíce nehod v době od 8. do 10. hodiny, relativně klid byl na silnicích mezi druhou a čtvrtou hodinou ranní.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru