Kradli svíčky i energetické nápoje, pomáhal jim v tom kočárek
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Až tříletý trest odnětí svobody hrozí v případě odsouzení dvěma mužům, jeden ve věku 29 let je z Litvínova a druhý 27letý pochází z Děčína. Oba muži mají za sebou kriminální minulost a oba opět kradli.

V jedné prodejně měli odcizit svíčky v hodnotě 783 korun, které si ukryli do kočárku a poté z prodejny odešli. Na místě je zadržela ostraha objektu.

V jedné mostecké večerce objevili otevřený zadní vchod, jeden vnikl dovnitř a druhý dával venku pozor. Odcizit měli energetické nápoje za 480 korun. "Ani jeden neprodali, jak měli v úmyslu. Nedaleko místa činu je zadržela hlídka policie," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mladší měl krást sám v jednom mosteckém supermarketu, kde si ukryl do batohu žvýkačky za 790 korun. S lupem neodešel, ostraha prodejny ho zadržela při odchodu. Mladší z dvojice je nyní ve vězení, starší je stíhán na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru