Poplatky na matrice nově zaplatíte prostřednictvím automatu
Ilustrační foto
Most

Most - Od 2. září se správní poplatky na úseku matriky budou platit jen prostřednictvím automatu. Odbor správních činností Magistrátu města Mostu od 2. září 2019 nově zavádí způsob úhrady správních poplatků spojených s matriční agendou, které se dosud platily na přepážce v hotovosti, a to prostřednictvím platebního automatu.

Automat se nachází ve třetím patře Magistrátu města Mostu a klienti zde zaplatí správní poplatky například za vydání duplikátu matričního dokladu, doslovného výpisu z matrik nebo za změnu jména a příjmení.

Tento způsob platby nejen zrychlí vyřizování klientů na přepážce, ale také rozšíří způsoby plateb, například použitím platební karty.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru