Na přechodu není absolutní přednost! Policisté u škol na Mostecku vysvětlují dětem základy bezpečného přecházení
Policisté u mostecké základní školy. Foto: Policie ČR
Most

Most - I letos policisté dětem připomínali pravidla správného přecházení silnice. Po skončení prázdnin se děti opět vrátily do škol a s nimi před školy dorazili i policisté v rámci preventivní akce „Zebra se za Tebe nerozhlédne“.

"Po celý týden budou policisté mosteckého územního odboru na přechodech u škol dětem vysvětlovat základy bezpečného přecházení a upozorňovat je, že chodci nemají absolutní přednost, jak se lidé mnohdy mylně domnívají," přibližuje mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Policisté dětem předávají samolepky s logem ZEBRA SE ZA TEBE NEROZHLÉDNE i jiné preventivní materiály, jako například pexeso s dopravními značkami.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru