Už za pár dní! K jezeru se svezete vláčkem, tam můžete přesednout na loďku
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Město Most zveřejnilo v úterý jednu hodně zajímavou informaci. Během Mostecké slavnosti se můžete svézt výletním vláčkem k jezeru Most a po jezeru se projet na loďce.

Ve spolupráci se státním podnikem Palivový kombinát je totiž na sobotu 14. září připraven u jezera den otevřených dveří, a to v čase od 11 do 18 hodin. Trasu k jezeru můžete projít pěšky nebo se zdarma svézt výletním vláčkem, který bude mít zastávku mezi třetí a čtvrtou hudební scénou.

Následovat bude dvacetiminutová projížďka loďkou po jezeře. Program doplní také ukázka techniky integrovaného záchranného systému.

Bude to mít ale jistá, a pochopitelná, omezení: Pohyb návštěvníků bude povolen pouze po vyznačených trasách a není zajištěn bezbariérový přístup. Cestující ve vláčku i na lodičkách musí dbát všech bezpečnostních pokynů obsluhy, kdo bude opilý, bude mít smůlu - nesveze se. Samostatně také mohou jet vláčkem a loďkou osoby starší 15 let, mladší pouze v doprovodu dospělé osoby.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru