OBRAZEM: V mostecké Pastelce zahájili školní rok. Děti se bavily, rodiče přispěli na dobrou věc
Zahájení školního roku v Pastelce. Foto zdroj: Mostecké listy
Most

Most - Desítky dětí s doprovodem se sešly odpoledne ve středu 25. září v zahradě mateřské školy Pastelka v mostecké Hutnické ulici, aby se všichni společně pobavili a přispěli na dobrou věc. Slavnostně tak byl zahájen školní rok.

Na školkové zahradě na ně čekaly paní učitelky a další zaměstnankyně školky s balónky a také spousta zajímavých činností, při kterých se mohly vydovádět nebo předvést svou šikovnost. Odpolednem všechny doprovázela dvojice Vlasta Vébr s Míšou. Zájem byl o skákací hrad, tetování, tombolu, především hoši měli zájem o motorku, kterou dětem předvedli strážníci městské policie. Jako symbol života byla na zahradě vysazena mladá jablůňka. A došlo i na dražbu dortu, který společně vydražili čtyři tatínci za cenu 5 000 Kč.

A myslelo se i na dospělé. Ženy se mohly poradit, jak kontrolovat svá ňadra. Letošní slavnostní zahájení školního roku se totiž již tradičně neslo v charitativním duchu, tentokrát se přispívalo na organizaci Mammahelp, která pomáhá ženám s rakovinou prsu i jejich příbuzným. Na dobročinné účely se podařilo vybrat více než 25 tisíc korun.

Charitativní začátek školního roku v Pastelce se konal již po třetí. V předchozích letech byly vybrané peníze poskytnuty onkoláčkům a psímu útulku.

(sed)

foto

2609pastelka1

2609pastelka2

2609pastelka3

2609pastelka4

2609pastelka5

2609pastelka6

2609pastelka7

2609pastelka9

2609pastelka10

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru