Děti přivolaly strážníky na agresivního muže, který surově napadal svou sestru
Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most oznámila v odpoledních hodinách nezletilá oznamovatelka, že je na sídlišti Liščí Vrch svědkem napadení ženy pravděpodobně ze strany jejího bratra.

Hlídku městské policie na místě kontaktovala skupinka dětí ve věku přibližně 11 let, které uvedly, že agresivní muž opakovaně fyzicky napadal ženu a byl vůči ní vulgární. Děti hlídce předaly popis uvedeného muže, uvedly, že má poraněnou ruku a triko od krve, a udaly směr jeho pohybu.

Popsaný muž byl následně zajištěn v parku mezi bloky. "Muž se choval i po příjezdu strážníků agresivně a vulgárně a ohrožoval děti přihlížející incidentu a další skupinu mladíků, kteří se zastávali oběti napadení. Strážníci se pokoušeli situaci uklidnit, muž však byl zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek a jeho agresivita se stupňovala," popisuje události mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Po opakovaných výzvách strážníků, aby ustoupil do bezpečné vzdálenosti od svědků události, nebo požijí donucovací prostředky, se dal agresor na útěk. Strážníci však muže dostihli a přiložili mu pouta.

Po provedení lékařské prohlídky strážníci muže poučili a seznámili ho s tím, že jeho přestupek bude postoupen k projednání na odbor správních činností Magistrátu města Mostu. Napadená žena byla poučena o možnosti podání oznámení na Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru