Zavírá se most pod nemocnicí! Práce na několik měsíců změní dopravu v této části města
Zatím probíhají práce pod mostem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Začaly práce na rekonstrukci mostu u nemocnice v ulici J. E. Purkyně v Mostě. S tím souvisejí i dopravní omezení. Úplná uzavírka je povolena je až do konce září příštího roku.

Uzavírka mostu má začít ve čtvrtek 24. října. Hodinu před čtvrtečním polednem byl most stále průjezdný. Byla již ale vyznačena objížďka a u kraje mostu z obou stran připravené značky zakazující vjezd. Pod mostem se dělají odklízecí práce a kácení dřevin. Pro řidiče je již uzavřené parkoviště pod lékárnou. To bude sloužit jako otočka a zastávka pro autobusy městské hromadné dopravy.

Doprava k nemocnici bude umožněna pouze jedním směrem, a to ulicí Slovenského národního povstání (SNP) a Svážná. Autobusy městské hromadné dopravy budou jezdit po své trase až do ulice J. E. Purkyně a dále na parkoviště před nemocnicí do přemístěné zastávky „Most, nemocnice“ a zpět přes parkoviště ulicí J. E. Purkyně, Svážná, SNP a dále po své trase.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru