Problémový host v Dominu: Rozléval pivo a chtěl dát pěstí strážníkovi
Zásah městské policie. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V sobotu v nočních hodinách zasahovala hlídka strážníků v herně vedle ubytovny Domino. Na linku tísňového volání městské policie se obrátil majitel herny a oznámil operátorovi tísňové linky, že má v herně problém s agresivním hostem, který odmítá hernu opustit.

Krátce po oznámení na místo dorazila hlídka strážníků, které majitel označil podnapilého hosta, který dle slov majitele odmítá opustit provozovnu. Strážníci hosta vyzvali, aby hernu opustil, ten však vstal i s nedopitým pivem a chtěl opustit provozovnu i s půllitrem, nacož ho hlídka reagovala oznámením, že sklo musí zanechat v provozovně. Na to muž rozlil pivo po podlaze a častoval strážníka sprostím výrazem a druhého se pokusil udeřit pěstí do obličeje. Ten okamžitě agresivního hosta svedl k zemi za použití hmatů, chvatů a úderů.

Hlídka následně muže omezila na osobní svobodě přiložením služebních pout a odvedla do služebního vozu. Následně byl muž převezen na ošetření po použití donucovacích prostředků do mostecké nemocnice.

Událost skončila sepsáním oznámení o přestupku za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci, které bude následně postoupeno na příslušný odbor mosteckého magistrátu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru