ANKETA: Central park, Radniční nebo třeba Borovicový? Pomozte městu vybrat název parku
Jaké jméno dostane parčík v centru města vedle magistrátu? Ilustrační foto
Most

Most - Zapojte se do ankety a pomozte Mostu najít nejlepší název parku, který se nachází mezi budovami magistrátu a hotelu Cascade. Nový název můžete vybírat z pěti možností, které byly vybrány porotou ze 165 tipů podaných veřejností prostřednictvím aplikace Mobilní Rozhlas. Město Most za ně děkuje!

Jaký název se vám líbí víc? Promenádní park, Radniční park, Central park, Park U čtyř živlů nebo Borovicový park? Zapojte se a hlasujte v anketě na tomto odkazu, a to nejpozději do 22. listopadu 2019.

Kdo ještě nemá aplikaci staženou, může se do Mobilního rozhlasu zdarma zaregistrovat na webových stránkách města: www.mesto-most.mobilnirozhlas.cz a stáhnout si aplikaci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru