Zloději nechtěli svědky, tak sousedům přelepili kukátka u dveří!
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě objasnila tři případy krádeží vloupáním. Těch se měli dopustit dva Mostečané ve věku 24 a 31 let.

Dvojice se měla v září vloupat ve Velebudicích v jednom objektu do firemní jídelny, kde z odloženého batohu měla odcizit peněženku s doklady a hotovostí. Ve stejný den měli muži vniknout do domu v ulici Budovatelů, kde vykopli u vchodu vstupní dveře a následně se pokusili násilím dostat do bytu, kde nejprve zazvonili.

"Podnikavci u dalších bytů na patře přelepili dveřní kukátka. Muže vyrušil obyvatel domu a dvojice se raději přesunula do vyššího patra," popisuje mluvčí policie v Mostě Ludmila Světláková.

O pár dnů později v noční době se dvojice vloupala v centru Mostu do komerční budovy a z jedné kanceláře měla odcizit 12 telefonů. Celkem muži napáchali škodu za více než 44 tisíc korun. Vyšetřovatel dvojici obvinil z přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci. Oba již byli v posledních třech letech pro trestnou činnost odsouzeni.

Soud v Mostě vzal oba obviněné do vazby. Odcizené věci nebyly zajištěny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru