UPOZORNĚNÍ: Do středeční stávky učitelů se zapojí 1. ZŠ a 11. ZŠ. Na žáky čeká omezený provoz
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - V souvislosti s jednodenní stávkou, kterou vyhlásil Českomoravský odborový svaz pracovníků ve školství na středu 6. listopadu, sdělilo v úterý dopoledne město Most, že se v Mostě k plánované stávce připojí 1. ZŠ a 11. ZŠ. Ostatní školy zvolí jinou formu podpory, školy však uzavřeny nebudou.

V základní škole v ulici Obránců míru (11. ZŠ) bude v provozu pouze školní družina ve standartním časovém harmonogramu a to pouze pro žáky, kteří jsou do družiny přihlášeni. Pro tyto žáky bude v čase, ve kterém by měla probíhat výuka, zajištěn pedagogický dohled.

V základní škole ve Svážné ulici (1. ZŠ) bude z důvodu stávky necelých 60 procent pedagogů provoz školy omezen. Ve všech třídách tento den nebude probíhat výuka, ale pouze dohledová činnost pedagogů, kteří se stávky nezúčastní. Vyučování v 1. - 4. ročníku skončí v 11:40 hodin, 5. -9. ročníku skončí vyučování ve 12:35 hodin. Školní jídelna bude v provozu. Přerušen bude provoz školní družiny.

Všechna ostatní pracoviště základních škol, základních uměleckých škol a mateřských škol budou v uvedený den fungovat v běžném režimu a bez omezení. Informovala o tom vedoucí oddělení školství Petra Trojnová z mosteckého magistrátu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru