Žena (29) v Mostě svítila svíčkami. Způsobila požár a dům museli evakuovat
Ilustrační foto: HZS ČR
Most

Most - Nedbalostí měla způsobit požár žena ve věku 29 let z Mostu. Tu komisař mostecké policie obvinil z přečinu obecného ohrožení z nedbalosti, když v bytě, kde přebývala, hořelo.

K požáru mělo dojít tak, že žena v bytě, kde bydlela v pronájmu, měla nechat v pokoji bez dozoru několik zapálených svíček. "Časně ráno kolem čtvrté hodiny z bytu odešla. Následně od zapálených svíček došlo k požáru bytové jednotky. Oheň vzplál v obývacím pokoji a přenesl se i do kuchyně, kde poškodil kuchyňskou linku a sporák," uvádí mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Na bytové jednotce vznikla škoda ve výši 214 tisíc korun. Na místě byli policisté a hasiči. Z domu evakuovali celkem 20 osob kvůli ohrožení nejen z intoxikace. Ke zranění obyvatel domu nedošlo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru