Muž volal na pomoc městskou policii. Napadla ho a zranila jeho partnerka
Ilustrační foto
Most

Most - Napadení partnerů řešili strážníci mostecké městské policie v nočních hodinách. Na tísňovou linku zavolal muž, že ho fyzicky napadá jeho partnerka.

Strážníci se na místě spojili s oznamovatelem, který měl zranění v obličeji, které mírně krvácelo. Uvedl, že s partnerkou popíjeli alkoholické nápoje a poté se pohádali a následně došlo k fyzickému napadení. Shodně vypověděla i partnerka muže, která měla na obličeji také drobné oděrky.

Strážníci zjistili, zda osoby nepožadují ošetření zranění nebo přivolání lékaře, což odmítly. Následně oba partnery poučili o možnosti podat oznámení na Policii ČR, což také odmítli. "Muž však požadoval, aby jeho partnerka opustila byt, ve kterém není trvale hlášena. Strážníci dohlédli na to, aby nedošlo k dalšímu napadání osob po dobu, kdy si žena přebírala své osobní věci, a poté odešla do místa svého trvalého bydliště," uvedla k zásahu Veronika Loucká, mluvčí městské policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru