Čekám tu na známého, tvrdil ze zadního sedadla strážníkům muž, který se do auta vloupal
Zajištěný muž. Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti v nočních hodinách kontaktoval motohlídku strážníků mostecké městské policie v ul. M. Alše oznamovatel, který uvedl, že viděl, jak se do vozidla Škoda Octavia dobývá neznámý muž a následně do auta vlezl otevřeným zadním oknem.

Strážníci se okamžitě přesunuli k popsanému vozidlu a na místě zjistili, že na zadním sedadle sedí muž. Strážníci muže vyzvali, aby vystoupil z vozidla. Muž výzvu uposlechl a vylezl z auta oknem. Strážníci muži nasadili pouta, aby zamezili jeho útěku, provedli bezpečnostní prohlídku, zda nemá zbraň, a vyzvali ho k podání vysvětlení.

"Podezřelý uvedl, že čekal na známého, který je majitelem vozidla, a viděl, že je okno jeho vozu otevřené, tak do auta vlezl. Strážníci kontaktovali majitele vozidla, který se dostavil na místo a uvedl, že muže nezná. Ten se následně doznal k tomu, že do vozidla vniknul a chtěl odcizit sluneční brýle, kompaktní disky a další drobnosti, které zde našel," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Podezřelého si se všemi poznatky a fotodokumentací převzala přivolaná hlídka Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru