Jak vypořádat majetky okolo jezera Most? Město uzavřelo s Palivovým kombinátem memorandum o spolupráci
Ředitel Palivového kombinátu Ústí, s. p. Petr Lenc (vlevo) a primátor města Mostu Jan Paparega podepsali memorandum o spolupráci. Foto: Město Most
Most

Most - Město Most a státní podnik Palivový kombinát Ústí v úterý 17. prosince uzavřely memorandum o spolupráci, a to za účelem spolupráce při majetkoprávním vypořádání zájmového území jezera Most.

Na mosteckém magistrátu ho podepsali primátor města Mostu Jan Paparega a ředitel Palivového kombinátu Ústí, s. p. Petr Lenc.

Jedná se o zásadní dokument pro spolupráci mezi městem Most a Palivovým kombinátem Ústí, na němž obě strany dlouhodobě pracovaly. Podstatou memoranda je dohoda o spolupráci při přípravě a následné realizaci majetkoprávního vypořádání nemovitého majetku v zájmovém území jezera Most.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru