Most uzavírá informační centra a nabádá lidi, aby zvážili návštěvu úřadu
Magistrát města Mostu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Magistrát města Mostu zůstává nadále otevřený a úřední hodiny zůstávají nezměněny. S ohledem na stávající epidemiologickou situaci vyzývá úřad všechny občany, aby zvážili osobní návštěvu pracovišť úřadu a pokud jejich záležitost snese odkladu, odložili vyřízení na pozdější dobu. Město Most tak reaguje na mimořádná opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, která mají zabránit dalšímu šíření nákazy koronavirem.

„Chtěli bychom požádat občany města Mostu, aby v těchto dnech omezili návštěvy magistrátu na nejnutnější minimum, využívali možnost telefonického a e-mailového kontaktu, případně aby nechali na později vyřízení záležitostí, které snesou odklad,“ vyzval tajemník mosteckého magistrátu Petr Krupička. Magistrát zintenzivnil úklid a desinfekci všech veřejných prostor. Pravidelně se dezinfikují kliky, přepážky i dotykové panely vyvolávacích systémů.

„Finanční odbor magistrátu bude benevolentně přistupovat k případnému nedodržení termínu splatnosti poplatku ze psů. Tento krok je cíleně směrován na osoby, které tento poplatek hradí v hotovosti v pokladně magistrátu a nemají možnost či neumí využít jiné formy úhrady,“ uvedl Petr Krupička. Splatnost místního poplatku je dle obecně závazné vyhlášky č. 2/2020 stanovena k 31. březnu. Platby v hotovosti uskutečněné po tomto termínu nebudou po dobu trvání preventivních opatření vyhlášených státními orgány brány jako opožděné, tj. místní poplatek se nebude navyšovat z důvodu uhrazení po termínu splatnosti.

Na základě mimořádného jednání vlády ČR město Most uzavírá s okamžitou platností od dnešního dne tj. 13. března 2020 od 14 hodin až do odvolání Turistické informační centrum vedle obřadní síně a Informační centrum Městské policie Most, které sídlí v pasáži U Lva.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru